Kontakt: 021/300-51-65    E-mail:  office@mikroel.rs     Web: www.mikroel.rs
Kontakt

Telefon: 021/300-51-65

E-mail:  office@mikroel.rs 
Web:    www.mikroel.rs

Design&copyright by: Mikroelektronika plus
Pogledajte ponudu naših
delatnosti i mogućnosti koje
vam nudimo
   IP Video nadzor i alarmi

Ralizacija video nadzora digitalnim IP kamerama firmi Axis, Planet i Vivotek. Kontrola video snimka na daljinu ( putem interneta ), "pametni" softweri za snimanje, prepoznavanje tablica i prepoznavanje osoba samo su neke od prednosti IP digitalnog video nadzora.
Realizujemo video nadzore od od jedne do beskonačno kamera. Pokrivamo video nadzorom menjačnice, privatne kuće, prodavnice, markete, megamarkete, proizvodne hale i fabričke krugove.Uz video nadzor realizujemo i alarmne sisteme kanadske firme Paradox. 

  Računarske mreže

Mikroelektronika plus ima dvadesetogodišnje iskustvo u projektovanju, realizaciji i održavanju svih tipova računarskih mreža. Strukturnim kabliranjem, koriščenjem svih vrsta kablova (UTP cat5e i cat6, fiber optičkih multimodnih i singlemodnih) , utičnica i patch panela Cat5e i Cat6, relizovano je preko dve stotine računarskih mreža. Korišćena je aktivna oprema Cisco, Linksys, 3COM i Nortel u realizaciji preko sto lokalnih računarskih mreža ( Lan Area Network ) i nekoliko desetina globalnih računarskih mreža (Wide Area Network ) .

   Sistemi za registraciju radnog vremena i identifikaciju

Zajedničkim razvojem sa partnerskom firmom SDDITG iz Beograda razvili smo sistem za registraciju radnog vremena i identifikaciju osoba i vozila, na bazi Philips bezkontaktne tehnologije. Hardwer je  razvijen u Srbiji od strane SDDITG-a, a Mikroelektronika plus je razvila svoj softwer i implementira u Informacione sisteme korisnika.

    Aplikativni softwer

Postojeći Integralni Poslovni Sistem radi uspešno više od deset godina u 30-tak malih i srednjih preduzeća.
Kao kruna stečenih iskustava iz razvoja i održavanja poslovnog softwera bliži se kraju novi poslovni softwer. Novi poslovni softwer je  WEB orijentisan, i ciljna grupa je sa jedne strane male firme i preduzetnici u vidu iznajmljivanja softwera ( ASP, Aplication Services Provider ), i srednja preduzeća svih profila delatnosti. Softwer je u fazi testiranja i očekuje se do kraja prvog kvartala njegova eksploatacija.

  Računari

Zastupanje i prodaja brand računarske opreme HP, Fujitsu Simens, IBM, Lenovo, Dell, Samsung, Asus, Acer. Prodaja servera, radnih stanica, notebook-ova i kompletne periferne opreme nabrojanih brendova.
Proizvodnja računara, konfiguracija po želji kupca, ili iz asortimana gotovih konfiguracija MICRO Home, MICRO Office, MICRO Multimedija i MICRO Gamer.

   SunVote sistemi za glasanje

Novo u ponudi Mikroelektronike plus! Sistemi za glasanje primennjivi na kongresima, simpozijumima, stručnim skupovima, prezentacijama, u edukaciji, itd... Vise o tome na stranici Sistemi za glasanje!