POČETAK       DELATNOSTI       PARTNERI       O NAMA       KONTAKT
Kontakt: 021/632-0-632 ;  021/632-0-005    E-mail:  office@mikroel.rs     Web: www.mikroel.rs
Mikroelektronika Plus

O nama
Partneri
Novosti

Kontakt

Telefon: 021/632-0-632 ;  
                021/632-0-005      

E-mail:  office@mikroel.rs 
Web:    www.mikroel.rs

Design&copyright by: Mikroelektronika plus
Računari
Sistemi za glasanje
Fiskalne kase
Web dizajn
Vesti
Mikroelektronika plus - saznajte više o onome
čime se bavimo
10.Maj
2017.
18.April
2017.
Uređena optička infrastruktura na Novosadskom sajmu

Mikroelektronika plus je izvršila povezivanje svih ulaza u Novosadski sajam sa optičkim kabelom. To je preduslov za automatizaciju naplate karata i kontrolu ulaza/izlaza na sajam.
Urađen video nadzor u PIK Bečej i alarmni sistem na 4 lokacije. 

Mikroelektronika plus je instalirala video nadzor u PIK Bečej - Flori i alarmani sistem na još dve lokacije sa infracrvenim barijerama.
09.Jan.
2017.
28.Dec.
2016.
28.Nov.
2016.
Potpisan ugovor sa JAT Tehnikom

Potpisan ugovor sa JAT Tehnikom o instalaciji sistema kontrole pristupa i Registracije Radnog Vremena. Ugovor smo potisali zajedno sa G4S kompanijom, a Mikroelektronika plus instalira kompletno svoj software razvijan u našoj firmi, kao i terminale Data Logger proizvodnje IMP - Instituta Mihajlo Pupin. To je uspešan nastavak saradnje Instituta Mihajlo Pupin i Mikroelektronike plus.
Zvanično instaliran nas sistem

Zvanično instaliran naš sistem u JAT Tehnici, Surčin za kontrolu pristupa i Registraciju Radnog Vremena za 1500 radnika. Tako da je završena prva faza instalacije i nastavlja se razvoj druge faze sistema.
Potpisan ugovor sa IMP

Potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa IMP Institutom Mihajlo Pupin, Beograd čime je naša tesna saradnja ozvaničena i ušla u dalje faze napretka.
25.Jul
2017.
Sojaprotein Bečej 

U Sojaprotein Bečej  proširena optička mreža sa još dve linije. Ukupno vezano preko 15 objekata optičkom infrastrukturom.
Ugovorena druga faza u JAT Tehnika

Ugovorena druga faza nadogradnje sistema kontrole pristupa i registracije radnog vremena  u  JAT Tehnika. Mikroelektronika plus će nadograditi software MERV   sa desetak novih "pametnih" funkcija u primeni kontrole pristupa.
06.Jun
2017.
Ugraden "smart" video nadzor u DMD Sistem - Celarevo

Ribnjak od 40 hektara kod sela Deronja pokrili smo sa PTZ Hikvision kamerama sa 32x opticki zoom-om. Instakiran je Telekom internet/router koji zadovoljava gledanje (monitoring)na daljinu.
20.Sep.
2018.
20.Nov.
2017.
20.Sep.
2017.
Optička infrastruktura u ExBC pogonu - Futog

Urađena optička infrastruktura za računarsku mrežu i video nadzor u ExBC pogonu u Futogu. Nastavlja se instalacija prve faze video IP nadzora sa Hikvision (PTZ)  kamerama .

Ugrađen "smart" video nadzor u DMD Sistem - Čelarevo

U DMD Sistem Čelarevo Mikroelektronika plus  ugradila "smart"- pametni video nadzor sa Hikvision IP kamerama,  povezan sa Paradox alarmnim sistemom. Video nadzor alarmira "upade" u definisane zone i sarađuje sa alarmnim sistemom.