Kontakt: 021/632-0-632 ;  021/632-0-005    E-mail:  office@mikroel.rs     Web: www.mikroel.rs
Mikroelektronika Plus

O nama
Partneri
Novosti

Kontakt

Telefon: 021/632-0-632 ;  
                021/632-0-005      

E-mail:  office@mikroel.rs 
Web:    www.mikroel.rs

Design&copyright by: Mikroelektronika plus
Računari
Sistemi za glasanje
Fiskalne kase
Web dizajn
Vesti
Mikroelektronika plus - saznajte više o onome
čime se bavimo
10.Maj
2017.
18.April
2017.
Uređena optička infrastruktura na Novosadskom sajmu

Mikroelektronika plus je izvršila povezivanje svih ulaza u Novosadski sajam sa optičkim kabelom. To je preduslov za automatizaciju naplate karata i kontrolu ulaza/izlaza na sajam.
Urađen video nadzor u PIK Bečej i alarmni sistem na 4 lokacije. 

Mikroelektronika plus je instalirala video nadzor u PIK Bečej - Flori i alarmani sistem na još dve lokacije sa infracrvenim barijerama.
09.Jan.
2017.
28.Dec.
2016.
28.Nov.
2016.
Potpisan ugovor sa JAT Tehnikom

Potpisan ugovor sa JAT Tehnikom o instalaciji sistema kontrole pristupa i Registracije Radnog Vremena. Ugovor smo potisali zajedno sa G4S kompanijom, a Mikroelektronika plus instalira kompletno svoj software razvijan u našoj firmi, kao i terminale Data Logger proizvodnje IMP - Instituta Mihajlo Pupin. To je uspešan nastavak saradnje Instituta Mihajlo Pupin i Mikroelektronike plus.
Zvanično instaliran nas sistem

Zvanično instaliran naš sistem u JAT Tehnici, Surčin za kontrolu pristupa i Registraciju Radnog Vremena za 1500 radnika. Tako da je završena prva faza instalacije i nastavlja se razvoj druge faze sistema.
Potpisan ugovor sa IMP

Potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa IMP Institutom Mihajlo Pupin, Beograd čime je naša tesna saradnja ozvaničena i ušla u dalje faze napretka.
25.Jul
2017.
Sojaprotein Bečej 

U Sojaprotein Bečej  proširena optička mreža sa još dve linije. Ukupno vezano preko 15 objekata optičkom infrastrukturom.
Ugovorena druga faza u JAT Tehnika

Ugovorena druga faza nadogradnje sistema kontrole pristupa i registracije radnog vremena  u  JAT Tehnika. Mikroelektronika plus će nadograditi software MERV   sa desetak novih "pametnih" funkcija u primeni kontrole pristupa.
06.Jun
2017.
Kupljen novi printer za štampu ID kartica

Kupljen novi printer za štampu svih vrsta ID kartica. Za dobar "start" odštampano oko 1000 kartica za kompaniju "COOPERTIRES" Kruševac. Detaljnije u Identifikacija
Sistem je instaliran na glavnoj kapiji komanije , kompanijskom restoranu i još nekim prostorijama kompanije. Software za registraciju radnog vremena MERV je objedinio i funkcije HR software-a (nekadašnje kadrovsko poslovanje).
Završena instalacija sistema Registracije Radnog Vremena i kontrole pristupa u kompaniji Cooper Tires Kruševac

Mikroelektronika plus je završila instalaciju sistema Registracije Radnog Vremena i kontrole pristupa u kompaniji Cooper Tires Kruševac.
Završeno strukturno kabliranje u novoj zgradi Radio Televizije Vojvodine

Mikroelektronika plus je privela kraju strukturno kabliranje na ovoj zgradi Radio Televizije Vojvodina. Ugrađeno je preko 400km optičkih i SFTP kablova, hiljade UTP i optičkih priključaka.
Stigao novi uređaj za sertifikaciju UTP i optičkih linija

Stigao je i novi uređaj za sertifikaciju UTP i optičkih uređaja. Reč je o uređaju VIAVI Certifier 40G koji je spreman da sertifikuje kablove do kategorije 8.
Stigao novi "splicer"Fujikura Fusion Splicer 41S PLUS sa Fujikura TriHolle Stripper

Stigao je novi "splicer" Fujikura Fusion Splicer 41S PLUS sa Fujikura TriHolle Stripper, sekačem vlakana koji sa bloototh komunicira sa splicerom i automatski okreće nož. Tko je Mikroelektronika plus doo pojačala svoje redove sa trećim splajserom.
Završena još jedna faza u kompaniji Henkel Kruševac

Završena još jedna faza instalacije fiber optičke infrastrukture za video nadzor u kompaniji Henkel Kruševac. Instalirane kamere na novom parkingu i spremna optička mreža za nova proširenja.
20.Feb.
2020.
27.Jan.
2020.
27.Sep.
2019.
15.Dec.
2019.
20.Jun
2019.
Završena poslednja faza instalacije IP video nazora

Završena poslednja faza IP video nadzora sa Hikvision kamerama i profi Hikvision snimačima serije 90xx. Video nadzor je urađen na optičkoj infrastrukturi sa nešto manje od 100 kamera.
Završena druga faza nadogradnje sistema za registraciju radnog vremena

Završena druga faza nadogradnje sistema za registraciju radnog vremena u JAT Tehnika MERV 5,03 sa desetak novih funkcija. Na obostrano zadovoljstvo sistem radi već dve godine.
10.Okt.
2020.
30.Apr.
2018.
Ugraden "smart" video nadzor u DMD Sistem - Celarevo

Ribnjak od 40 hektara kod sela Deronja pokrili smo sa PTZ Hikvision kamerama sa 32x opticki zoom-om. Instakiran je Telekom internet/router koji zadovoljava gledanje (monitoring)na daljinu.
28.Sep.
2018.
20.Sep.
2018.
20.Nov.
2017.
20.Sep.
2017.
Optička infrastruktura u ExBC pogonu - Futog

Urađena optička infrastruktura za računarsku mrežu i video nadzor u ExBC pogonu u Futogu. Nastavlja se instalacija prve faze video IP nadzora sa Hikvision (PTZ)  kamerama .

Ugrađen "smart" video nadzor u DMD Sistem - Čelarevo

U DMD Sistem Čelarevo Mikroelektronika plus  ugradila "smart"- pametni video nadzor sa Hikvision IP kamerama,  povezan sa Paradox alarmnim sistemom. Video nadzor alarmira "upade" u definisane zone i sarađuje sa alarmnim sistemom.